ww uitkering AOW uitkering
2014

Bereken welk bedrag u ontvangt als AOW uitkering TIP

De hoogte van uw AOW-uitkering en uw AOW leeftijd

U heeft recht op een ouderdomspensioen volgens de algemene ouderdomswet (AOW) op een bepaalde leeftijd. De AOW Calculator berekent de hoogte van het ouderdomspensioen, uw (verwachte) AOW leeftijd, uw (verwachte) AOW-ingangsdatum en er wordt gekeken of u recht heeft op een AOW partnertoeslag. Dit wordt gedaan aan de hand van de regelgeving en fiscale cijfers van 2014 en de voorgestelde rekenregels om de AOW-leeftijd in stappen te verhogen.

Deze bedragen kunt u zien als een momentopname. Er zijn nog andere omstandigheden die de hoogte van uw pensioen kunnen beinvloeden, op deze website kunt u vrijblijvend een verkorte pensioencheck laten uitvoeren.

Share Button

Rekenmodule AOW uitkering en AOW leeftijd

Uw geboortedatum:
Woont u vanaf uw 15e levensjaar in Nederland?
Ja: Nee:

Hoe is uw leefsituatie?


Ondanks grote zorgvuldigheid kan informatie op deze website op een zeker moment verouderd zijn of anderszins onjuist. Checkjepensioen is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen daarvan. Wij raden u aan om de juistheid en volledigheid van de informatie te verifieren voordat u er enige actie op baseert. Bepaalde verwijzingen op deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, waarover Checkjepensioen geen controle heeft. Ook hiervoor draagt Checkjepensioen geen verantwoordelijkheid. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u Checkjepensioen en diens medewerkers niet aansprakelijk zult stellen voor enige schade samenhangend met deze website. Alle rechten zijn voorbehouden. U kunt ons helpen eventuele fouten te corrigeren door ons een e-mail te sturen met uw bevindingen.

Contact

De App Specialist uit Nijmegen kan voor u zowel Native, IOS als HTML5 apps ontwikkelen. Het team van de App specialist nodigt u graag uit voor een brainstormsessie zodat uw idee kan groeien en er gekeken kan worden of uw idee effectief kan worden omgezet in een prachtige applicatie.

App Specialist

WAARDERING AOW BEREKENEN

AOW BEREKENEN 7.5 / 10 - 94 BEOORDELINGEN.

Share Button

laatste nieuws berichten

Tijdig informeren bij aflopen lijfrente

CheckjePensioen.nl - avatar CheckjePensioen.nl, Jul 06-13

Verzekeraars beloven consumenten tijdig te informeren over aflopende lijfrentepolissen. Klanten moeten erop kunnen rekenen dat zij...

Contact met ons

Adres

Kerkenbos 1053 G
6546 BB Nijmegen


Dagelijkse openingstijden

Maandag tot Vrijdag : 09:00 - 17:30

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

En blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.